Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!


Relaties - en hoe ze te overleven
1. De compositehoroscoop 2. De eeuwige driehoek
Liz Greene
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 23.50ISBN: 9789074899093
Uitgegeven door: Symbolon
Jaar uitgave: 2001
Pagina's: 280


Geen reviews


Bekijk achterkant

Hoe ingewikkeld relaties zijn weten we allemaal. Liz verstaat de kunst om haar inzichten op dat gebied helder en beeldend weer te geven. In dit boek behandelt ze de dynamiek van de 'plaatsonafhankelijke' composite, een horoscoop samengesteld uit twee geboortehoroscopen. Hoe komt het dat je met zijn tweeën anders reageert dan alleen? Welke reacties roep je op als tweetal? Wat vindt je als tweetal op je pad? De derde, samengestelde horoscoop 'de composite' geeft antwoorden daarop. Ze illustreert een en ander met boeiende voorbeelden.

In het tweede deel geeft ze inzicht in 'driehoeksrelaties', waarbij de derde punt van de driehoek een geliefde kan zijn. Maar wat te denken van een partner die 'getrouwd' is met het werk? Of van de geestelijke voor wie de kerk de rol van derde aanvult, of de drugsverslaafde, voor wie de drugs de derde factor is. Het kan een huisdier of een kind zijn. Al in onze jeugd kunnen we driehoekservaringen opdoen, die in het volwassen leven tot onbewust patroon worden.

Op indringende wijze gaat ze in op gevallen van mensen die bij de werkgroep aanwezig zijn, en weet bij hen op fascinerende wijze de psychische dynamiek achter de astrologische factoren aan te geven. Door de behandeling van composites en de driehoeksdynamieken tegelijk geeft Liz in een boek twee gebieden waarover nog vrijwel geen astrologische literatuur bestaat. Ze behandelt ze diepgaand en duidelijk.
Een must voor iedere astroloog!


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten

Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk Brievenbuspost € 2,- en pakketpost € 5,-
België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk € 6,-
Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl