Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!


Astrologische huizen

Karen Hamaker-Zondag
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 17.95ISBN: 9789074899062
Uitgegeven door: Symbolon
Jaar uitgave: 2000
Pagina's: 120


Geen reviews


Bekijk achterkant

In dit eerste deel is haar veelgevraagde serie over het achtste huis opgenomen, waarin ze uitgebreid ingaat op verdringing en verwerking van psychische problemen en psychische groei, van de relatie met je partner, van destructiedrang en constructiviteit. Vervolgens gaat ze in op het thema wijsheid en bewustwording in samenhang met het negende huis (het verbreden van onze horizon) en het vierde huis - onze emotionele basis en innerlijke stabiliteit.

In het gedeelte over het vijfde huis behandelt ze de achtergronden van de problemen die we hebben met plezier en genieten, en de samenhang daarvan met de opbouw van onze identiteit. Het 'innerlijke kind' is een belangrijk thema van het vijfde huis.

In het laatste hoofdstuk zoekt ze een diepere dimensie van het elfde huis, laat verschillende facetten van vriendschap zien, en brengt het elfde huis in verband met de andere vaste huizen: het tweede, het vijfde en het achtste.

Internationaal heeft Karen Hamaker veel waardering gekregen voor de aanpak van de thema's in dit boek. Het is belangrijk studiemateriaal voor ieder die met astrologie bezig is, beginnend of gevorderd.


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten

Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk Brievenbuspost € 2,- en pakketpost € 5,-
België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk € 6,-
Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl