Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!


Astrologie in de praktijk

Marian Bollen
Uitvoering:
Aantal op voorraad:
Prijs: € 13.50ISBN: 9789064581489
Uitgegeven door:
Jaar uitgave:
Pagina's:


Geen reviews


Bekijk achterkant

test

Het berekenen van een geboortehoroscoop is voor de beginnende astroloog meestal het moeilijkste onderdeel van het 'maken van een horoscoop'. Dat dit zogenaamde 'moeilijke' onderdeel veel minder ingewikkeld is dan het lijkt werd door Marian Bollen uitvoerig beschreven in haar eerste boek 'Astrologie voor Beginners'.

Uiteraard bieden de vele verkrijgbare astrologieprogramma's uitkomst, mar toch moet de waarde van de handmatige berekening van de geboortehoroscoop, waardoor vaak al een intuïtief gevormd beeld ontstaat, niet worden onderschat. Deze berekening is immers de eerste aanzet tot het meest complexe onderdeel van de astrologie: de interpretatie van de berekende gegevens. De kracht (en de geloofwaardigheid) van de astrologie staat en valt met een goede horoscoopduiding.

Voor de beginnende astroloog is het echter vaak moeilijk om de juiste weg te bepalen. Alhoewel er talloze uitstekende handboeken en naslagwerken beschikbaar zijn, zijn er maar weinig die de beginnende astroloog op een zo heldere en prettige manier bij de hand nemen als 'Astrologie in de Praktijk'. In dit overzichtelijk geschreven boek geeft Marian Bollen aan de hand van actuele voorbeelden richtlijnen hoe een horoscoop het best kan worden geduid. 'Astrologie in de praktijk' is een betrouwbare gids en een must voor iedere beginnende astroloog die 'door de sterren en aspecten de horoscoop niet maar kan zien.'

Paperback / Uitgeverij Schors / ISBN: 90-6458-148-7 / Prijs: € 13.50Keurmerk webwinkel

Verzendkosten

Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk Brievenbuspost € 2,- en pakketpost € 5,-
België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk € 6,-
Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl