Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!
Let op: Bestellingen worden na 15 augustus verzonden!


Dromen kunnen we allemaal
Droomuitleg van A tot Z in woord en beeld
Sophie Shapiro
Uitvoering: Paperback full colour
Aantal op voorraad:
Prijs: € 19.90ISBN: 9789063787905
Uitgegeven door: Uitgeverij Schors
Jaar uitgave: 2009
Pagina's: 268


Geen reviews


Bekijk achterkant

Een geïllustreerde wegwijzer in dromenland!

Dromen kunnen we allemaal! Dromen zijn de gedachten, de hoop, de ambities, de plannen, de angsten, de verslagenheid, de frustraties en de vreugde van ieder mens. Dromen kun je overdag, zelfs als je wakker bent. Je droomt dan, bewust, over wat je zou willen hebben, over mensen naar wie je verlangt, over situaties die je graag wilt beleven, enz. Eigenlijk heet dromen als je wakker bent ?fantaseren?. In dit boek noem ik deze fantasieën dagdromen. Dromen kun je ook in je slaap. Dan droom je onbewust. Deze dromen zijn met ?visioenen? te vergelijken. De situaties die je in je droom beleeft en de mensen die je in je droom ontmoet, kun je niet zelf kiezen. Het overkomt je gewoon. Het onderwerp, de personen en hun acties en de sfeer van een droom kun je niet zelf bepalen: je krijgt zo?n droom ?kant-en-klaar? gepresenteerd.

De meeste mensen kunnen slapend dromen. Maar niet iedereen kan zijn droom tijdens zijn slaap onthouden. Sommige mensen zijn bang om in hun slaap te dromen. Anderen hopen een plezierig droomavontuur in hun slaap te beleven. Ieder mens wil graag weten waarom hij een bepaalde droom heeft gedroomd. Ieder mens wil graag weten wat de droom die hij droomde, betekent. Ieder mens droomt weliswaar op zijn eigen manier, maar toch zijn er veel ?algemene droom-aanwijzingen?, die bij iedereen in een droom kunnen voorkomen. In dit boek worden deze algemene aanwijzingen, die droomsymbolen genoemd worden, uitgebreid beschreven.?

Met behulp van droomsymbolen en verhelderende illustraties verklaart de auteur op zeer toegankelijke wijze onze dromen en hun betekenis.


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten


Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 3,-

België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 6,-

Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl