Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!


Liefde in wonderland
Overdracht en tegenoverdacht in de hulprelatie
Riekje Boswijk-Hummel
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 17.50ISBN: 9789060207567
Uitgegeven door: De Toorts
Jaar uitgave: 2014
Pagina's: 264


Geen reviews


Bekijk achterkant

Liefde in Wonderland: een licht ironische titel voor een boek waarin serieus wordt ingegaan op de relatie tussen cliŽnt en (alternatieve) hulpverlener. Wonderland, omdat een cliŽnt zich in de wereld van (alternatieve) geneeswijzen, psychotherapie, spirituele ontwikkeling, astrologie, healing en dergelijke vaak totaal overdonderd voelt.

Liefde, omdat de relatie tussen cliŽnt en hulpverlener vaak allerlei gradaties en kenmerken vertoont van liefde of verliefdheid, zoals bewondering en afhankelijkheid. Deze gevoelens ontstaan op grond van overdracht, maar slaan soms om in teleurstelling en vijandelijkheid, met verwarrende tot pijnlijke misverstanden tot gevolg. Zich baserend op ongeveer dertig jaar ervaring als cliŽnt en therapeut, beschrijft Riekje Boswijk in dit boek het aandeel van zowel de cliŽnt als de hulpverlener aan dergelijke verwarringen.

Het boek is verhelderend voor cliŽnten, patiŽnten, leerlingen of cursisten, en onontbeerlijk voor (alternatieve) hulpverleners en hulpverleners-in-opleiding. Omdat overdracht voorkomt in iedere relatie waarin sprake is van hiŽrarchie en/of affectie, is deze informatie ook direct van toepassing op werk-, onderwijs-, liefdes- en ouder-kindrelaties.


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten

Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk Brievenbuspost Ä 2,- en pakketpost Ä 5,-
BelgiŽ: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk Ä 6,-
Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl