Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!


Astrologische voorspellingen met het MIN-1-Systeem
Tweemaal 40 jaar ervaring in precisie op datum
Johan Ligteneigen
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 32.50ISBN: 9781326954451
Uitgegeven door: Johan Ligteneigen
Jaar uitgave: 2017
Pagina's: 321


Geen reviews


Bekijk achterkant

Dit boek behandelt een zeer bijzondere manier van maken van astrologische voorspellingen. Die manier is in de jaren ’70 van de vorige eeuw geïntroduceerd door de astroloog J.B. Gieles. Als astroloog was Gieles uniek in het feit dat hij als enige kan zeggen dat hij ruim 40.000 horoskopen door zijn handen heeft laten gaan in zijn 40-jarige carrière als astroloog. Tijdens zijn zelf-opleiding als astroloog merkte hij al dat zijn voorspellingen met het traditionele systeem van “1 dag is 1 jaar” vrijwel altijd één jaar eerder tot uitwerking kwamen. Na veel speurwerk kwam hij tot bepaalde conclusies en die werden hem bevestigd in de nacht van 2 mei 1976, wat uitvoerig in het boek wordt beschreven.

Uiteindelijk krijgen al het onderzoek in de jaren daarvóór en de nachtelijke ervaring van J.B. Gieles vorm in het zogenaamde “MIN-1 systeem”. In het tweede hoofdstuk van dit boek wordt op vier schillende manieren gekeken naar het MIN-1 systeem. Natuurlijk wordt begonnen met de visie van J.B. Gieles zelf, aangevuld met drie andere ondersteunende motiveringen. Hierbij wordt aandacht besteed aan de Oude Chinezen en de Oud-Aziatische leeftijdsrekening die beweert dat iemand reeds 1 jaar oud is as hij/zij geboren wordt. Ook wordt via de embryologie gekeken naar de allereerste vorming van organen na de bevruchting van de eicel. De overeenstemming met de uiteenzetting van J.B. Gieles is frappant. Als laatste wordt gekeken naar de astronomische ondersteuning voor het MIN-1 systeem en worden enkele extreem nauwkeurige berekeningen gegeven, waarmee het MIN-1 systeem tot “op de dag nauwkeurig” in te stellen is.

Het MIN-1 systeem is een sluitend systeem van progressies, doorgaans vrijwel op datum, maar het kan pas werken als aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan, zoals het gebruik van het juiste huizensysteem, het liefst een gecorrigeerde horoskoop op basis van eerdere gebeurtenissen en, indien mogelijk, het gebruik van nauwkeurige coördinaten van de geboorteplek. Dat laatste is nog het eenvoudigst te realiseren.


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten

Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk Brievenbuspost € 2,- en pakketpost € 5,-
België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk € 6,-
Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl