Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!


Zie jezelf in mildheid
Bevrijd je van de rechter in jezelf
Byron Brown
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 31.50ISBN: 9789074899703
Uitgegeven door: Symbolon
Jaar uitgave: 2004
Pagina's: 328


Geen reviews


Bekijk achterkant

Onze innerlijke criticus (die Brown ook de rechter noemt) is een kracht die de meesten van ons accepteren als een noodzakelijk moreel richtsnoer in ons leven. Maar in werkelijkheid valt deze criticus ons onophoudelijk en indringend van binnenuit aan, waardoor we eigenlijk onze eigen grootste vijand worden en onszelf behoorlijk kunnen ondermijnen. Daardoor lijden we onnodig, remmen we onszelf af, blokkeren we snel en kunnen we niet echt genieten van de dingen die we doen.

Brown vertelt op een heldere en voor iedereen begrijpelijke manier hoe we die innerlijke criticus kunnen herkennen, hoe hij werkt, hoe we hem kunnen ontmaskeren en hoe we ons van zijn negatieve dwang kunnen bevrijden. Ze geeft aansprekende voorbeelden, en een frisse benadering van dit algemene en vaak nog te weinig onderkende probleem.

Het boek combineert intellectuele diepgang met een oorspronkelijke en verfrissende kijk, en helpt je door oefeningen en vragen bij jezelf stil te staan en te ervaren wat de stof met je doet, zowel psychisch als lichamelijk.

De vlotte en goed leesbare stijl, de stimulerende aanpak, de vele voorbeelden en de praktische oefeningen maken dit boek tot een grote hulp in de bevrijding van jezelf, wat de weg opent naar vrijheid, vitaliteit en verwerkelijking!


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten


Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 3,-

België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 6,-

Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl