Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!


Voorbij de Sluier
Het pad van de ziel door geboorte en dood
Steve Rother en de Groep
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 21.50ISBN: 9789463310475
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2023
Pagina's: 138


Geen reviews


Bekijk achterkant

Inkijkexemplaar Voorbij de Sluier

De afgelopen kwarteeuw hebben Steve Rother en zijn groep van engelachtige entiteiten, wijsheid en actuele visie aangeboden aan de mensheid; in seminars en lezingen over de hele wereld, en online. Hij geldt als één van de grote wegbereiders van de lichtwerkersbeweging.

Als woordvoerder van de groep is Steve vijf keer gastspreker geweest bij de Verenigde Naties. Zijn boeken zijn gebaseerd op de liefdevolle, inspirerende boodschappen van de groep en hun vernieuwende inzichten vanuit het perspectief van Thuis, en zijn gepubliceerd in achttien talen.

Dit is het achtste boek van Steve en de Groep. Je volgt in dit boek het pad van de ziel door de twee moeilijkste overgangsfasen in het leven: geboorte en dood. Je leest hoe de ziel de overgang maakt van Thuis naar de Aarde: van een oneindig bestaan naar een individuele uitdrukking in eindigheid.

De groep vertelt hoe de ziel zich aanpast aan de illusie van tijd, door middel van de Sluiermatrix; en hoe de afdrukken die je daar creëert, bepalend zijn voor hoe je leven op Aarde zich ontvouwt.
Je leest waarom je ziel zich opsplitst in elf verschillende uitdrukkingen; elf verschillende dimensies. En waarom je hogere zelf achterblijft in de Sluiermatrix, en hoe dit in zijn werk gaat. Je leert over wat er gebeurt wanneer de ziel uit het fysieke lichaam stapt en al jouw twaalf dimensies herenigt tot hun oorspronkelijke staat van perfectie. Dat helpt om de hele doodservaring te zien als één van de mooiste en belangrijkste ervaringen die je kunt hebben. De groep ziet het rouwproces bovendien niet als een helingsproces, maar als de integratie van de energie van de overledene in het wezen van de rouwende.

Deze inzichten zullen je voor altijd veranderen.

Geniet van de reis!


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten


Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 3,-

België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 6,-

Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl