Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!


Verweven Verwantschap
Draden en patronen in het astrologische familieweefsel
Lynn Bell
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 10.00ISBN: 9789074899772
Uitgegeven door: Symbolon
Jaar uitgave: 2000
Pagina's: 152


Geen reviews


Bekijk achterkant

Elke familie vormt als het ware een levend weefsel met haar eigen patronen. We hebben met onze gezins- en familiegenoten niet alleen lichaamskenmerken gemeen 'gelijkenissen' maar ook psychologisch delen we karaktertrekken en eigenaardigheden met hen, die door onze voorouders over generaties zijn doorgegeven. Lynn heeft jarenlang studie gemaakt van de manier waarop zulke psychologische draden patronen vormen in de horoscopen van gezins- en familieleden.

In dit boek laat ze ons delen in haar ervaring en laat zien hoe we met de overstelpende hoeveelheid informatie praktisch aan de slag kunnen. Haar werk is baanbrekend en haar inzichten geven een schat aan nieuwe informatie. Haar workshops over dit thema zijn internationaal een groot succes. In dit boek geeft ze analyses aan de hand van prachtige, uitvoerige familievoorbeelden, sommige heel indringend. Ze gaat in op de achtergronden van de herhaling van de horoscooppatronen in families en gezinnen, en op de 'draden' waarmee die geweven worden. Maar ook op andere vragen. Wat betekent het als jij een patroon hebt dat niemand anders heeft in het gezin waaruit je komt? Hoe zit het met de herhalingsdwang, het 'verjaardagssyndroom', waarbij rond een bepaalde leeftijd in elke volgende generatie steeds gelijksoortige gebeurtenissen voorvallen? Kun je patronen doorbreken?

Het boek van Lynn is een waardevolle aanvulling op de bestaande astrologische literatuur en het biedt de astroloog een belangrijk instrument om de geboortehoroscoop in een breder perspectief te zetten. Haar vlotte vertelstijl, haar anecdotes en haar systematische aanpak maken het boek ook voor de beginner heel toegankelijk. Een must voor iedere astroloog!


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten


Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 3,-

België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 6,-

Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl