Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!


Tijd voor Transformatie
Individueel en wereldwijd
Bettina Reijn
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 19.95ISBN: 9789463315142
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2023
Pagina's: 168


Geen reviews


Bekijk achterkant

Inkijkexemplaar Tijd voor Transformatie

Er is wereldwijd iets gaande met macht, onmacht en overmacht. In autocratische én in democratische landen zijn deze thema’s actueel. Er is strijd tussen beide systemen en binnen beide systemen. Astrologisch gezien gaat het dan over de planeet Pluto.

Tegelijk is er iets gaande met vernieuwing en samen doen, over de hele wereld. Astrologisch gezien hebben we het dan over het teken Waterman. Wereldwijd zijn mensen bezig met projecten om onze aarde leefbaar te houden, om plaatsen weer leefbaar te maken, afval te benutten, recycling te optimaliseren en een circulaire economie te realiseren.

Mijn vorige boek, Pluto, planeet van de tijdgeest, ging over historische ontwikkelingen op allerlei gebieden, gekoppeld aan de loop van Pluto door de tekens van de dierenriem, vanaf 1930. Dat boek bood ook een doorkijkje naar de periode die begon toen dat boek werd uitgegeven, in 2009.
Tijd voor Transformatie gaat in op de ontwikkelingen die ons de komende twintig jaar staan te wachten, wanneer Pluto door Waterman loopt. Voor iedereen zal dat een tijd van transformatie worden, maar zeker voor de vele, jonge mensen die zijn geboren tussen 1983 en 1995, met Pluto in Schorpioen.


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten


Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 3,-

België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 6,-

Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl