Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!
Uitvoering:
Aantal op voorraad:
Prijs: € 19.95ISBN: 9789081874502
Uitgegeven door:
Jaar uitgave:
Pagina's:


Geen reviews


Bekijk achterkant

Reis naar eenheid is chronologisch gezien het besluit van de mystieke tocht van auteur Michael Roads, waarvan hij de eerdere fasen heeft beschreven in Gesprekken met de natuur, Eén met de natuur en ln een tijdloze sfeer. In Reis naar eenheid openen zich eindelijk de deuren naar andere dimensies van de realiteit. In de inleiding schrijft Roads: `Zolang de mens het schrift kent, hebben mystici over deze mystieke deuren geschreven, maar altijd gehuld in sluiers van geheimzinnigheid. Zelfs de vaak genoemde poort van het paradijs zinspeelt op het mysterie van een wonderbaarlijke verlokking die buiten het bereik ligt van onze normale, dagelijkse gewaarwording. Als kind was ik me al van de deuren bewust. Het was toen nog niet moeilijk erdoorheen te gaan.

Toen ik, even in de dertig, besloot op zoek te gaan naar het Zelf, kreeg mijn relatie met de deuren een nieuwe dimensie. Ik werd me weer van ze bewust toen ik de ervaringen doormaakte die ik in Gesprekken met de natuur heb beschreven, maar ze bleven op afstand, afgeschermd door de spanningen van de dagelijkse werkelijkheid.

Onder leiding van de Geest van de natuur stelde ik me geleidelijk open voor het ontastbare, het onzichtbare, terwijl ik steeds dichter in de buurt van de ongrijpbare deuren kwam. Na een proces dat vaak heel pijnlijk was en me op de proef .stelde en emotioneel uitwrong, maar me tegelijkertijd de grootst denkbare vreugde gaf ? een proces dat vele jaren duurde ? ervoer ik de verwezenlijking van het Zelf en van wie lk Ben. De deuren die zo lang gesloten waren geweest, gingen open.'


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten

Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk Brievenbuspost € 2,- en pakketpost € 5,-
België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks. 1 stuk € 6,-
Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl