Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!


Jungs psychologische typen in de praktijk

Karen Hamaker-Zondag
Uitvoering:
Aantal op voorraad:
Prijs: € 28.50ISBN: 9789074899390
Uitgegeven door:
Jaar uitgave:
Pagina's:


Geen reviews


Bekijk achterkant

Introvert, extravert en de vier bewustzijnsfuncties.

Tot op de dag van vandaag wordt de indeling in typen van de Zwitserse psychiater Carl Gustav Jung gebruikt om een beter inzicht te krijgen in de verschillende manieren waarop mensen de wereld bekijken en er op reageren. Van psychoanalyse tot in het bedrijfsleven is het nut van deze typering gebleken, en hij blijkt ook uitstekend te gebruiken te zijn in het dagelijks leven, bijvoorbeeld bij het oplossen van relatieproblemen of bij de opvoeding van kinderen. Het is verrassend hoe direct en concreet toepasbaar de inzichten van Jung in dit opzicht zijn!

Vanaf het midden van de jaren zeventig werkt Karen al met deze typologie, en heeft een schat aan ervaring opgebouwd. In dit boek legt ze op de haar bekende heldere wijze de betekenis uit van wat introversie en extraversie inhouden, en wat de kenmerken zijn van de functies denken, voelen, intuïtie en gewaarworden. Ze legt uit hoe deze werken vanuit het bewustzijn, en op welke specifieke en kenmerkende wijzen het onbewuste de houding van het bewustzijn compenseert.

Ze illustreert de typologie met een grote hoeveelheid praktijkvoorbeelden en voorbeelden uit het leven van alledag, zowel bij volwassenen als bij kinderen. Deze aansprekende voorbeelden zijn zo herkenbaar, dat iedereen, ook degenen die niets van Jungiaanse psychologie afweten, er direct mee aan de slag kunnen.

Een alom geprezen uitleg: aanschouwelijk, herkenbaar en vlot te lezen.


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten


Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 3,-

België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 6,-

Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl