Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!


Geef je hart de ruimte
De transformerende kracht van Liefde
Matt Kahn
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 21.50ISBN: 9789463310390
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2022
Pagina's: 168


Inkijkexemplaar Geef je hart de ruimte

Heb uw naaste lief. Liefdevolle zorg. De liefde van het universum. Van de oudste religies tot de nieuwste New Age: Liefde is het fundament onder alle praktijk. We omarmen allemaal het idee van liefde... en dan gaan we online; of duiken we in het nieuws; of gaan we op bezoek bij familie.

We weten allemaal dat liefde en eenheid prachtige idealen zijn, maar de vraag is steeds weer: hoe komen we daar?

Veel mensen leven in een pijnlijke, verwarrende wereld van tegenstellingen; of het nu gaat om ras, geslacht, seksuele geaardheid, persoonlijke identiteit of mening. Bestsellerauteur Matt Kahn nodigt je uit om onze onderlinge verschillen te gaan zien als gouden gelegenheden om op zoek te gaan naar de diepte van onze verbondenheid met elkaar. Matt biedt ons daarbij wijze inzichten en bruikbare gereedschappen. Hij leert ons hoe we kunnen leven vanuit onze hoogste waarden en waarheden, terwijl we anderen de ruimte geven voor hun eigen ervaringen.

Dit boek is misschien wel Matt Kahn’s meest persoonlijke, meest directe en meest gedurfde boek tot nu toe, vol persoonlijke verhalen en praktische toepassingen. Matt onderwijst je in dit boek tien essentiële principes, waaronder genade, waardigheid en moed. Die helpen je contact te maken met de meest liefdevolle kanten van jezelf en van de mensen om je heen. Zo wordt je begeleid naar het reiken in je eigen hart en het uitwisselen van de respect, bevestiging en aanmoediging die we allen nodig hebben om mee te gaan in de groeisprong die er voor de mensheid aan zit te komen: een sprong naar meer eenheid en meer liefde.


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten


Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 3,-

België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 6,-

Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl