Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!


Door de ogen van Liefde III
De reis met Pan gaat verder
Michael Roads
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 24.95ISBN: 9789463310406
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2022
Pagina's: +/- 250


Geen reviews


Bekijk achterkant

Inkijkexemplaar

Dit is een adembenemende achtbaan van een boek, waarin mijn metafysische reizen nog dieper het Mysterie ingaan en ik je meeneem naar plaatsen voorbij alle verbeelding. Als altijd is mijn leraar Pan, de cryptische Natuurgeest.

In dit boek bezoek ik de Boeddha; één die voorbijgaat aan alles wat ik ooit heb verwacht. Ik bezoek de geheimzinnige Serpent Mound in Ohio, waar ik toekijk bij de bouw ervan. Ik reis naar een heilige berg in Japan, waar ik twee heel verschillende goden spreek – en een godin. Uit fascinatie met het proces van overgaan, vergezel ik drie mensen op het moment van hun sterven: een christen, iemand die denkt dat de dood het definitieve einde is en een spiritueel ontwikkeld persoon.
Ik reis vijfhonderd miljoen jaar terug in de tijd en ben getuige van de veranderingen die de Aarde doormaakt sindsdien. Ik zie hoe Chaos opkomt – en snel.
Ik bezoek mensen in hun astrale lichamen boven New York City en Londen, en ik word deel van onbedoelde spelletjes! Ik onderzoek en volg het wonder van de torus, waarbij ik die de Aarde in volg. Ik ontdek de fabelachtige realiteit van de vijfde dimensie – onze volgende bestemming! En als laatste behandel ik de drie stromen van verandering die ik het meest waarschijnlijk acht voor onze tijd van Verandering van de Aarde.

Dit allemaal... en meer.
En ik ben nog lang niet uitgereisd met Pan.


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten


Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 3,-

België: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk € 6,-

Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl