Geen verzendkosten vanaf 2 stuks binnen Nederland en naar Belgie!


De Pluto-Quest
De Pluo´den en de reis naar oneindigheid
Saskia van Vliet
Uitvoering: Paperback
Aantal op voorraad:
Prijs: € 26.95ISBN: 9789463315159
Uitgegeven door: Uitgeverij Hajefa
Jaar uitgave: 2023
Pagina's: 300


Geen reviews


Bekijk achterkant

Inkijkexemplaar De Pluto-Quest

Wij leven in een tijd waarin we gewend zijn om vanuit de rechte lijnen en hoekige vormen de wereld in te kijken. Maar daar komt langzamerhand verandering in. Dit boek nodigt uit om voorbij de grenzen van de uiterlijke en concreet zichtbare vormenwereld en oude denkpatronen te kijken. We gaan voorbij Saturnus, Uranus en voorbij Neptunus richting de oneindige ruimte met de intu´tie als leidraad.
Verdiepen in Pluto en de Pluto´den betekent dat we het zonnestelsel verlaten en daarmee het bekende patroon van planeten en hemellichamen. We gaan voorbij het persoonlijke, richting het transpersoonlijke.

Veel mensen zijn hard aan het werk om zelfbeperkende overtuigingen en oude angsten los te laten en licht te werpen op alles wat zich in de schaduw van hun wezen verborgen houdt. Dit kunnen we ook astrologisch bekijken, en de confrontatie met onze eigen schaduw en de weg naar groter zelfbewustzijn heb ik de Pluto-Quest genoemd. Dit staat voor: openbreken en doorbreken, loslaten, ontbinden en blootgeven.
De kracht van Pluto uit zich in tegenstellingen, die de zoeker kunnen misleiden. Echter, de bewuste zoeker zal uiteindelijk inzien dat Pluto geen negatieve kracht is, maar dat hij Liefde is.

Sinds mijn kennismaking met de Pluto´den en het schrijven van mijn eerste boek, De Pluto´den, lichten van kosmische wijsheid, heb ik als astroloog vele horoscopen mogen duiden en gesprekken gevoerd met cliŰnten. Dit heeft mijn kennis over de betekenis van de Pluto´den verder verdiept.


Keurmerk webwinkel

Verzendkosten


Nederland: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk Ç 3,-

BelgiŰ: Geen verzendkosten vanaf 2 stuks, bij 1 stuk Ç 6,-

Overige landen: zie de verzendkosten.

Betalen

U kunt in de webwinkel betalen met: iDEAL, Bancontact of op rekening.


Uitgeverij Hajefa, tel: 0031 (0)79 3625650
Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer
E-mail: info@hajefa.nl